IMG_4183

Voor deze vrolijke sandwiches heb ik eerst pompoenbrood gebakken en twee spreads gemaakt. Voordeel aan sandwiches maken, is dat je er gemakkelijk veel tegelijkertijd kan maken.

Rode bietenspread: voorgekookte rode bietjes (ik had 1 dikke voorgekookt en in stukjes gesneden) in een mengbeker samen met 2 el yoghurt, een flinke snuf zout&peper en komijn naar smaak. Hiermee heb ik de ene helft van de sandwiches besmeerd. Op de andere helft smeerde ik hummus met kerrie & kokos. En als extra vulling verbrokkelde ik wat zachte geitenkaas en voegde ik er nog rucola aan toe.

Dan de sneetjes op elkaar leggen, goed aandrukken en schuin doormidden snijden en klaar zijn de sandwiches!

Bereidingstijd: 25 min (incl spreads maken, excl brood bakken)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.