Deze week recepten van de hapjes die ik gemaakt heb voor een High Tea LaSanne-style. Naast bovenstaande plate met hartige hapjes had ik ook twee grote borden met zoet: citroentaart, braam-framboostaart, brownies en scones. Bij de scones had ik natuurlijk zelf Lemon Curd gemaakt, en ik serveerde er slagroom en twee soorten jam bij.
De hartige hapjes die ik gemaakt heb zijn:
- Omelet-rolletjes met geroosterde paprika en pompoenspread
- Spelt-rolletjes met kip, komkommer en tuinkers
- Sandwiches van pompoenbrood, belegd met rode bietenspread, zachte geitenkaas, hummus met kerrie & kokos en rucola
- Rolletjes van gerookte zalm en ananas-roomkaas (dit zijn alle ingrediënten, dus er een apart ‘recept’ voor schrijven leek me wat overbodig)
- Mini spelt-pizza’s
- Snackgroente: radijs, kerstomaatjes, reepjes paprika, wortel en komkommer. Dit geserveerd met imitatie Heks’nkaas.