foto

Het perfecte verwen-ontbijt in het weekend: Homemade Granola! Ik heb me laten inspireren door m’n zus die op Foodbook dit recept poste. En je kunt er eindeloos mee blijven variëren: I like :) Het zou dus ook niet ‘LaSanne’ zijn als ik er geen eigen versie van zou maken…

Ok, let’s do it!

Warm de oven voor op 200C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Strooi er 3 handjes havermoutvlokken op, een handje rozijnen, een handje zonnebloempitjes, een handje geraspte kokos, een handje lijnzaad en een flinke snuf kaneel. Meng dit door elkaar en verdeel mooi over de bakplaat. Besprenkel vervolgens met ruim honing. Dan gaat de bakplaat in de oven, circa 10 minuten. Als het goed is, is de mix dan mooi goudbruin, krokant en ruikt het heerlijk!

Granola is, nog een beetje warm van de oven, lekker in een kom yoghurt. Ik heb er ook nog wat rode vruchten bij gedaan. Jummie!

Bereidingstijd: 15 minuten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.