De 3 leukste “alvast een beetje voorjaar”-recepten

De 3 leukste "alvast een beetje voorjaar"-recepten

Dit zijn mijn De 3 leukste “alvast een beetje voorjaar”-recepten. Ruiken jullie het af en toe ook al in de lucht? De lente komt eraan! Daarom deel ik vandaag de 3 leukste recepten voor het echte voorjaarsgevoel. De fruitsalade is leuk om bij een uitgebreid weekend-ontbijt op tafel te zetten. De salade met sinaasappel en dadel is een ware smaakexplosie en dat smaakt sowieso naar meer. Maar ook als toetje is de salade leuk. De chocolade-laagjestaart met gele topping is van zichzelf al een zonnetje en zó de moeite waard om eens te maken. Ik heb nu alweer zin om de keuken in te gaan en lekker te kokkerellen. Olé!

De 3 leukste "alvast een beetje voorjaar"-recepten

Fruitsalade

Gewoon erg fijn, fris en fruitig. Kies vruchten van dit seizoen zoals mango, sinaasappel en appels (deze maand nog). Klik hier voor het recept van deze heerlijke fruitsalade. 

De 3 leukste "alvast een beetje voorjaar"-recepten

Salade met sinaasappel & dadel

Zonnige kleuren op je bord en de geur van sinaasappel: dat smaakt naar meer. Heerlijk om deze salade als lunch buiten uit de wind in het zonnetje op te eten. Bekijk hier het volledige recept voor deze salade met sinaasappel en dadel. 

De 3 leukste "alvast een beetje voorjaar"-recepten

De ultieme laagjestaart: King Arthur

En nog meer zonneschijn, yes! Deze taart met al die mooie laagjes blijft een toprecept. En een eye catcher voor je gasten. Het kost wat geduld om ‘m te maken maar trust me: het is het zeker waard! Ook erg leuk om met verschillende kleurtje te varieren. Denk aan een roze of paarse toplaag.  Hierbij de link voor het recept van deze prachtige chocolade-laagjestaart. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.