De 3 lekkerste herfst-recepten volgens LaSanne

Dit zijn de 3 lekkerste herfst-recepten volgens LaSanne. Hmm wat fijn, het is nu echt herfst! In deze tijd van het jaar krijg ik altijd weer nieuwe kook-inspiratie en maak ik de lekkerste gerechten. Stiekem ben ik wel een herfst-mens. Genieten van de najaarszon ergens op een fijn terras, of juist knus binnen op de bank als het buiten regent. Cosy! Vandaag deel ik mijn 3 favoriete najaarsrecepten, want natuurlijk kook ik zoveel mogelijk met producten uit het seizoen.


#1 – mijn pompoensoep

De 3 lekkerste herfst-recepten volgens LaSanne De 3 lekkerste herfst-recepten volgens LaSanne

Natuurlijk mag een goed recept voor pompoensoep niet in dit rijtje ontbreken. Pompoensoep is zo easy om te maken en ik geef er graag een leuke twist aan door er pittige kerrie-kruiden of verse gember aan toe te voegen. De pitjes kun je bovendien roosteren en als garnering gebruiken. Volg deze link voor het recept.


#2 – Speculaascakejes zonder suiker

De 3 lekkerste herfst-recepten volgens LaSanne

Ik mag het natuurlijk nog niet zeggen, maar stiekem gaan we al een klein beetje richting de feestdagen. En bij de feestdagen hoort de smaak van speculaas. Om tussen dat zoete gesnoep tussendoor toch een beetje gezond te blijven, heb ik dit leuke recept voor jou. Dit zijn echt de lekkerste Speculaascakejes en dat zonder suiker!


#3 – echt comfortfood: curry

De 3 lekkerste herfst-recepten volgens LaSanne

Ik maak curry het liefste helemaal ‘from scratch’, dus zonder kant en klaar kruidenmengsel. Dat lijkt veel werk, maar dat valt echt reuze mee. En helemaal zelf gemaakt is zo heerlijk! Bekijk hier het volledige recept.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.