fullsizerender-3

Ik ben Sanne en ik hou van koken en lekker eten en dat wil ik graag met jullie delen! Op mijn website vind je recepten die puur zijn, doorgaans erg verantwoord en soms ook heerlijk zoet & fout. Ik streef geen strikt dieet na, maar heb over goede voeding wel ideeën. Ik geloof niet in aardappels, rijst, pasta en brood maar vind dit wel erg lekker. Ik hou van vlees en vis maar vind vegetarisch ook goed. Ik geloof in groente, fruit, peulvruchten, noten, kiemen, een goed biefstuk, een moot zalm, (verse) kruiden, havermout en suikervrij. Maar bovenal geloof ik in homemade en afwisseling. Het gaat om de balans, bewust zijn en uiteraard: genieten!

Naast recepten deel ik regelmatig leuke hotspots, schrijf ik kookboek-reviews en over thema’s die mij inspireren.

Wat verder typisch Sanne is: creatief, ondernemend, eigenwijs, positief, zomersproeten, lippenstift, chocola- & koffie-lover, Groningen, 30 jaar, iPhone-verslaafd, Deep House, Gin Tonic, yoga, Sissy Boy, the one and only voor Thomas (de kat), moderne kunst, hardlopen.

Samen koken, eten, delen, schrijven, doen?

Ik ben altijd in voor nieuwe ideeën, initiatieven, samenwerken en het schrijven van artikelen voor anderen. Ik maak graag de hapjes en taart op de feestjes die jij organiseert en ik kan een kookworkshop geven. Heb je dus interesse, vragen of opmerkingen? Neem contact met me op.

Ps. de naam LaSanne komt van mijn eigen Lasagne-recept (die elke keer een beetje anders uitpakt), die ik altijd LaSanne noem.

2 thoughts on “Over mij

  1. Altijd al fan van je geweest!? Maar vanaf nu ga ik niet alleen periodiek van je kookkunst genieten, maar je recepten zelf ook maken. Want ‘jouw keuken is mijn keuken, in overdrachtelijke zin dan hè! ! (behalve met Kerst oid)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.