Over LaSanne

LaSanne / lasagne

De lasagne die ik maak noem ik al jaren ‘lasanne’. Het komt er op neer dat ik mijn eigen recept heb ontwikkeld voor de beste lasagne. Toch is deze elke keer weer een beetje anders. Dit is wat ik je mee wil geven: geef je eigen draai aan een recept, gebruik eens andere ingrediënten, probeer het uit en wees creatief. Het komt niet zo precies.

LaSanne’s favorieten

Wat ik ‘n fijn ontbijtje vind? Dat is toch wel deze omelet met hüttenkäse, appel & kiemen. Een aparte combi maar ook zo lekker én voedzaam. Waar kun je me voor wakker maken? Zonder twijfel: Springrolls. Als lunch, bij ’n picknick of gewoon als avondeten. Wat het altijd goed doet bij kookworkshops is het recept voor pittige kip uit de oven en voor de veggy-lovers geroosterde pompoen met gember & limoenyoghurt. Ik hou van taart! In de zomer komt deze aardbeientaart altijd wel een paar keer voorbij, maar ook de ultieme laagjestaart King Arthur is erg geliefd.

De LaSanne-stijl

Bij LaSanne kom je recepten tegen die puur zijn, doorgaans erg verantwoord en soms ook heerlijk zoet & fout. Ik streef geen strikt dieet na, maar heb over goede voeding wel ideeën. Ik geloof vooral in homemade en afwisseling. Het gaat om de balans, bewust zijn en uiteraard: genieten!

Ook typisch Sanne: creatief, ondernemend, eigenwijs, positief, zomersproeten, lippenstift, chocola- & koffie-lover, Groningen, 34 jaar, Thomas & Thomas, iPhone-verslaafd, moestuin, rode wijn, yoga, Sissy Boy, moderne kunst, reizen.