kookworkshop groningen

Kookworkshops in Groningen

Update maart 2022: LaSanne biedt geen catering en kookworkshops meer aan. Wel is ´LaSanne het kookboek’ uitgekomen. Deze kun je voor €22,50 bestellen. Stuur een mailtje naar info@lasanne.nl

 

Leuk als teamuitje, vrijgezellenfeestje of met je familie of vrienden. Ook mogelijk in deze Corona-periode. Er is voldoende ruimte in de keuken en ook voor kleine groepjes kan een arrangement samengesteld worden.

Samen koken, eten en delen

Elkaar beter leren kennen, inspireren, verbinden en het ontzettend gezellig hebben met elkaar – dat is wat er gebeurt als je samen in een kookworkshop aan de slag gaat.

Omdat het leuk is…

Een kookworkshop is een super leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest of als familie-uitje. Samen actief bezig zijn en daarna genieten van al dat lekkers. In een relaxte setting en onder het genot van een drankje.

…maar ook zakelijk heel nuttig kan zijn

Bovendien kun je teamrollen onderscheiden en samenwerking tot stand brengen en dit achteraf ‘vertalen’ naar de situatie op de werkvloer. In een kookworkshop ga je in een andere setting aan het werk en dit kan voor verrassende ontwikkelingen zorgen.

Deze kookworkshops zijn mogelijk

Of kies voor een verrassingsmenu. In overleg is natuurlijk veel meer mogelijk.

  • 4-8 pers.: prijs op aanvraag
  • 8-18 pers.: €66,- p.p.
  • 19-25 pers.: €63,- p.p.