LaSanne zomer-update

Hallo! Vandaag een LaSanne zomer-update. In mijn lente-update hebben jullie kunnen lezen dat eigenlijk alles in mijn leven aan het veranderen is. Nu, 3 maanden verder, begint de rust er weer een beetje in te komen en ben ik alweer 10 stappen verder. Hè, wat fijn!

De sleutels van mijn nieuwe huis! Uit eten bij De Markies op de dag van de verhuizing Prachtige bloemen van mijn ouders gekregen Er moesten nog wat klusjes gedaan worden Boodschappen doen op de markt

Vorige week kreeg ik dan eindelijk de sleutel van mijn eigen paleisje in de stad. Ik voel me echt een geluksvogel met dit mooie plekje zo dicht bij het Noorderplantsoen. Afgelopen weekend heb ik al mijn spullen verhuisd en kon het uitpakken beginnen. Overal dozen en rommeltjes… Waar laat je het??

Afgelopen maandag is ook Thomas weer bij me komen wonen. Zo fijn! Hoewel hij graag de hele dag onder het bed zit, komt ‘ie steeds vaker tevoorschijn om even met mij te knuffelen en het huis te verkennen. Tja, dat duurt gewoon een paar dagen. Ook ik moet wennen aan deze plek en mijn eigen ritme ontwikkelen.

Naast het verhuizen en het inrichten van mijn nieuwe huis, ben ik met van alles en nog wat bezig. Waar ik de afgelopen maanden het concept van LaSanne (bewust) heel open heb gehouden, komt er nu meer focus. Ik heb er namelijk voor gekozen om me op catering en kookworkshops te richten. En natuurlijk blijf ik doorgaan met bloggen. In deze activiteiten kan ik mijn ‘ding’ het beste kwijt en zie ik de meeste mogelijkheden. Dus binnenkort zul je ook weer de nodige veranderingen op mijn site gaan zien. Leuk!

Weekend Ameland: heerlijk uitwaaien Luxe uit eten bij de Prinsenhof. Lovely! Prachtige klippers op weg naar Delfsail Heerlijk lui bankhangen Jummie lasagne-deluxe

Natuurlijk is er ook tijd om heerlijk uit eten te gaan, voor weekendjes weg en leuke borrels en kan ik er erg van genieten om door ‘mijn’ Groningen te fietsen, boodschapjes te doen op de markt en zomaar even bij een vriendin op de thee te kunnen gaan. Zoals gezegd: ik moet nog erg mijn eigen ritme vinden en bijkomen van de turbulente maanden die achter me liggen. Maar telkens komt er meer rust, meer focus en meer ‘vorm’ in de dingen die ik doe en die op mijn pad komen. Ik blijf gewoon lekker op deze weg doorgaan :)

Binnenkort natuurlijk ook weer nieuwe recepten en updates. Stay tuned!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.