Het is even tijd voor een persoonlijke update. Ik weet het: ik deel op mijn blog niet zo vaak super persoonlijke info, maar soms is het fijn om even bijgepraat te worden. Want er is van alles aan het veranderen in mijn leven.

Uit eten bij Voila, écht een aanrader! De eerste aardbeien van het jaar, jumm! Zomersproetjes kweken in de zon Op maandag uit eten bij Pronk aan de Vismarkt, gewoon omdat het kan ;) Fijn om weer terug te zijn in Groningen

De eerste belangrijke verandering is, is dat ik weer in Nederland woon. Fijn! Na 3 jaar in Oldenburg te hebben gewoond werd het tijd om terug te verhuizen. Ook al deed ik zo hard mijn best: ik heb ‘het’ nooit helemaal kunnen vinden in Duitsland. En dan komen zoveel dingen bij elkaar samen: ontdekken dat het bloggen en ondernemen als LaSanne echt mijn ding is, mijn 30e verjaardag waardoor ik over allerlei dingen na ging denken en nieuwe doelen wilde stellen (iets met het dertigers-dilemma ;)), mijn baan in Duitsland eindigde eind maart en de relatie met vriendlief die niet lekker liep en nu helaas over is… En dan de conclusie dat mijn thuis toch echt Groningen is én dat ik nu 100% voor mezelf moet kiezen. Het is tijd voor mijn eigen plek (samen met kat Thomas natuurlijk), mijn eigen onderneming, nieuwe mensen in mijn leven en vooral: heel veel zonneschijn. Dan komt het dus wel erg goed uit dat het lente is!

Eerste rondje op de racefiets, ik had best wel stramme benen... :s LOS - Link & Onderneem Samen - is gestart, afgelopen zaterdag in Zwolle. Wordt vervolgd... Op huizenjacht in Groningen Mezelf verwennen met deze White Ginger Latte en Blueberry Brownie, halleluja! (bij Black & Bloom) Knuffelen met Thomas de liefste!

De komende weken trek ik uit om mijn eigen droompaleisje in de stad te bemachtigen, allerlei zaken rondom het verhuizen te regelen, het concept van LaSanne verder uit te werken en ondertussen aan leuke projecten te werken (er staat allerlei leuks op de planning). En tussendoor zoveel mogelijk me-time om tot rust te komen, sporten, heel veel (culi-)inspiratie opdoen, lekker uit eten en terrasjes pakken etc. etc.

Mochten jullie dus denken: wat is het stil op Sannes blog… tja, dat heeft dus een reden. Natuurlijk heb ik leuke nieuwe items in de pijplijn, dus dat komt er vanzelf aan. Stay tuned!

Tot zover even deze update. Voor alle lieve vrienden en familie die mij volgen en supporten: dat doet me echt goed en geeft me heel veel nieuwe inspiratie! Dank daarvoor :)

One thought on “LaSanne lente-update

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.