Mijn 30e verjaardag

En dan is het ineens zo ver: ik ben afgelopen zondag 30 geworden! Die 3 en die 0 zijn toch wel even een ‘dingetje‘, maar ik moet zeggen: het voelt goed. En het leuke aan zo’n speciale verjaardag: daar hoort een speciaal feestje bij. Ik heb mijn familie en vrienden uitgenodigd om bij ons in Oldenburg lekker uit eten te gaan. Dat was zeer geslaagd! We hebben heerlijk gegeten, gedronken en bijgekletst. Om 00.00 uur hebben we mijn verjaardag dan officieel ingeluid met champagne in mijn favoriete bar. En wat heb ik fijne cadeaus gekregen, ik ben echt mega verwend! Zo kreeg ik onder andere een keukenmachine met wel 1000 mogelijkheden, zo luxe! Kan niet wachten om ‘m uit te proberen. En ik kreeg ook nog het mooie kookboek ‘home baked‘ van Yvette van Boven. Daarmee kan ik dus mooi aan de slag deze feestdagen. Binnenkort zal ik hier een review over schrijven. Al met al een super fijne verjaardag, heerlijk om op deze manier 30 te worden!

  Met familie en vrienden uit eten Cocktails en champagne in mijn favoriete bar Superfijn kookboek van Yvette van Boven De taart die ik maakte: de ultieme laagjestaart - King Arthur

LaSanne verandert met mij mee

Met het begin van dit dertigers tijdperk, komen ook wat veranderingen. De afgelopen maanden ben ik behind the scenes met veel nieuwe dingen bezig geweest en heb ik een aantal veranderingen doorgevoerd op deze site. De komende weken en maanden zal dat zich nog verder ontwikkelen. Hebben jullie bijvoorbeeld al gezien dat ik de menu-structuur aangepast heb? Het is nog niet helemaal af, het wordt dus nog mooier! Ik hoop dat het voor jullie als bezoeker nu al overzichtelijker en makkelijker is geworden om mijn blog te ontdekken en te blijven volgen.

Wat je kunt verwachten

De eerste belangrijke verandering: ik stap af van het op vaste dagen online plaatsen van een bericht, zoals ik dat nu elke dinsdag en donderdag doe. Het voelt tegenwoordig te vaak als een verplichting en dat lijkt me niet de bedoeling. Ik wil meer spontaniteit overbrengen en met jullie delen wat mij op welk moment dan ook inspireert.

   Mooi plaatje van deze heerlijke brownie Mijn favoriete smoothies: mooie kleurtjes! Fruitsalade als tussendoortje op kantoor Ik hou van macro-fotografie!

Waar ben ik nog meer mee bezig?

Het fotograferen heeft weer helemaal een nieuwe boost gekregen. Ik ben niet altijd tevreden over het beeldmateriaal bij recepten. Food-fotografie is soms gewoon erg lastig. Zeker in deze donkere periode waarin ik meestal op kunstlicht aangewezen ben. Maar sinds dit weekend beschik ik over een fijne spiegelreflexcamera en ik hoop dat de Kerstman een daglichtlamp als cadeautje onder de kerstboom achterlaat. Dus ik kan lekker aan de slag en werken aan nog betere foto’s.

En ik overweeg een januari-challenge: een maand lang suikervrij. Maar zoals ik zeg: ik overweeg het. Het lijkt me namelijk redelijk heftig. Als ik echter merk hoe ik me nu voel bij al dat snaaien en snoepen in deze decembermaand met al die feestdagen, heb ik wel behoefte aan een verandering in mijn voedingspatroon. Als ik nu al buikpijn krijg van mijn eigen verjaardagstaart (tja, 2 dikke stukken :s), en bedenk dat ik ook nog de kerst door moet…

 Wordt vervolgd…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.