Zoals jullie hier hebben kunnen lezen, heb ik in het kader van de Liebster Award, een aantal vragen beantwoord. In dit item maak ik de bloggers bekend, die ik zelf erg leuk vind en volg. Zij zijn dus bij dezen ook genomineerd!

Meisjevanhetlicht

Natuurlijk moet ik meisjevanhetlicht vermelden! Ik ken Francine uit het netwerk van  bloggers in Groningen en ik kom haar regelmatig tegen. Ik vind haar blog echt prachtig. Eenvoudig van opzet met goede foto’s. Naast leuke recepten deelt ze diverse hotspots en heeft ze een handige producten-ABC. Ook leuk: Francine houdt net als ik erg van katten :)

Foto's van: http://meisjevanhetlicht.com/

De appel van Eva

Een van de beste dingen aan dit blog vind ik de groente- en fruitkalender. Het lijkt zo simpel: koken met de seizoenen, maar als je eenmaal bij het groenteschap staat kun je behoorlijk in de war raken. Dan is zo’n kalender erg handig. Maar er is meer: Eva heeft haar blog gewijd aan een ECO CHIC lifestyle. Dus natuurlijke producten, bio en puur. Naast haar site, heeft Eva ook een mooie Instagram-feed die ik leuk vind om te volgen.

Foto's van: http://www.deappelvaneva.nl/

Fris & Fruitig

Wat de naam van dit blog al belooft: hier krijg je echt een fris & fruitig gevoel van. Moniek studeert in Groningen en schrijft op haar blog over verschillende onderwerpen. Denk aan lifestyle, fashion, DYI, persoonlijke items en recepten. Wat mij zo aanspreekt? De eenvoudige lay out met veel aandacht voor goede foto’s met mooie felle kleuren. Moniek wist me te inspireren met haar item over waarom het offline leven zo belangrijk is. 

Foto's van: http://www.frisenfruitigblog.nl/

Greendreamster

Ook naamgenoot Sanne ken ik uit het netwerk van bloggers in Groningen. Naast het onderhouden van haar foodblog is ze zelfstandig ondernemer en geeft ze leuke workshops. Op haar site blogt ze over meer dan alleen leuke (vegetarische) gerechten, maar ook over wildplukken, onderwerpen waar ze inspiratie uit haalt en hotspots. Ik zou zeker eens bij Sanne willen eten: haar gerechten zien er zo kleurrijk uit en met Oost-Indische kers maakt ze er echt een feestje van!  

Foto's van: http://greendreamster.nl/

Notes from a foody

Ik word meteen blij van de recepten die op dit fijne blog staan: Prei-ricottalasagne met walnoten & spekjes, pruimen-bramencrumble (o my!), kruidige quinoa met gepocheerde zalm, tomatentaartjes met geitenkaas, tijm & zoete uitjes, spinaziesoep voor engeltjes, (ontbijt)muffins zonder schuldgevoel en zo kan ik nog wel even doorgaan. Jumjumjum! En dan ook nog prachtige foto’s… Need I say more?!

Foto's van: http://notesfromafoodie.com/

Thé au citron

Wederom een prachtig naturel blog met mooie foto’s. Deze keer geen food in de hoofdrol, maar slow living, een langzame levensstijl met aandacht voor het hier en nu. Ik word helemaal zen van de mooie plaatjes, het kopje thee met citroen en uiteraard de items waar Imke over schrijft. Vooral de items over opruimen (volgens de KonMari methode), organiseren en plannen, spreken me erg aan. Het maakt je weer een stukje bewuster van de echt belangrijke dingen in het leven.

Foto's van: http://theaucitron.nl/

Great little kitchen 

‘Everyone can be a great cook in a little kitchen’. Daar sluit ik me volledig bij aan! Stephanie is zelf in het bezit van een redelijk kleine keuken en laat zien dat je met een beetje improviseren en creativiteit, de leukste gerechten klaar kunt maken. Naast leuke recepten en foodblog-swaps, schrijft ze ook over leuke resto’s en Do It Yourself. Bij dit blog krijg ik altijd het gevoel alsof Stephanie de ‘girl next door’ is, terwijl ze juist helemaal niet zo ‘next door’ woont. Mooi dat je dat kunt creëren op je website!

Foto's van: http://www.greatlittlekitchen.nl/

De 10 vragen die ik aan deze dames stel: 

  • Beschrijf jezelf in drie zinnen.
  • Beschrijf je blog in drie zinnen.
  • Hoe ben je op het idee gekomen om te gaan bloggen?
  • Waar haal je je blog-inspiratie vandaan?
  • Over welke onderwerpen lees je zelf het liefst op andere blogs?
  • Welk boek heeft je het meest geïnspireerd?
  • In hoeverre ben je bezig met je website-statistieken?
  • Met welke camera maak je je foto’s en met welk programma bewerk je ze?
  • Wat vind je het grootste nadeel aan bloggen?
  • Welke tips zou je willen geven aan anderen die overwegen om ook te gaan bloggen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.