1 jaar LaSanne!

1 jaar LaSanne! Wat gaat de tijd ontzettend snel zeg. Vandaag geen nieuw recept, maar juist een ode aan mijn lievelingsrecepten van het afgelopen jaar. Inderdaad: LaSanne bestaat alweer een jaar, vandaag precies! Leuk! Er is natuurlijk veel gebeurd en veranderd in een jaar tijd en ik vind het erg leuk om te zien hoe mijn website nu is en dat ik al een hele hoop trouwe volgers heb :) Ik begon vorig jaar als fulltime blogger, omdat ik toen geen baan had. En nu is mijn blog een uitgebreide hobby naast mijn fulltime baan. Het lukt me gelukkig nog steeds om telkens uitgebreide kooksessies te houden en telkens weer leuke nieuwe recepten te schrijven. De lol is er nog lang niet vanaf. Sterker nog: ik heb telkens weer meer inspiratie en zin om leuke dingen voor mijn website te maken!

Het begon allemaal met de welbekende citroentaart. Wat een heerlijk frisse zomerse taart is dit! Ik kan er nooit genoeg van krijgen en het is absoluut de favoriet van vriendlief.

Citroentaart

Ik heb jullie weten te inspireren met mijn items over koken met de jaargetijden, waar ik zoal mijn inspiratie opdoe, hoe ik mijn kooksessies voorbereid en wat ik een fijne ‘food-lifestyle’ vind. Op de items Uit eten & uit drinken kan ik telkens weer erg trots zijn. Het is natuurlijk leuk om zo’n hotspot te ontdekken en er te genieten van de heerlijke lunch of de allerbeste koffie. En ik merk ook dat jullie lezers deze items erg waarderen: ik krijg veel leuke reacties. Trouwens ook van de eigenaren van de hotspots zelf  En mijn to-visit-lijstje wordt voorlopig alleen maar langer, dus er komen zeker meer van deze items!

Black and Bloom

IMG_6982a

IMG_2969

Het afgelopen jaar heeft ook zeker het thema ‘salade’. Ik ben er gek op en eet dit bijna elke dag, vaak als lunch. Zo leuk om altijd te kunnen variëren met de ingrediënten en natuurlijk zo lekker healthy.

IMG_9645 IMG_7855 IMG_7557a IMG_6053

Over healthy gesproken: ik mag dan wel erg van taart en andere zoetigheid houden, ik ben toch in de afgelopen paar jaar bewuster gaan koken en eten en daarbij flink wat kilo’s afgevallen. Lees hier meer over hoe ik dat bereikt heb. Daar ben ik namelijk ook best trots op. En tja, toch die taarten: die kan ik echt elk weekend wel maken (dat doe ik natuurlijk niet daadwerkelijk hoor ;)). Het bakken van taarten op zichzelf vind ik al zo leuk, maar dat opeten: jummm! Hier een aantal van mijn mooiste taarten:

IMG_0382 IMG_9974 IMG_7548 IMG_2546

Andere mooie foodpics én recepten waar ik trots op ben:

IMG_3190 IMG_1470 IMG_0009 IMG_9866A IMG_9177 IMG_8919 IMG_7895 IMG_6410 IMG_6285a smoothie 6 IMG_4183 IMG_3155 IMG_3178

Ik kijk zeker uit naar weer een nieuw foody-jaar vol leuke en lekkere recepten en andere leuke items om met jullie te delen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.