De lekkerste Tapas volgens LaSanne

 

Dit zijn de lekkerste Tapas volgens LaSanne: van die leuke kleine hapjes om je vingers bij af te likken. Ik hou er echt van en maak het graag klaar als er vrienden komen eten. En zo in de loop van de tijd heb ik al genoeg leuke receptjes verzameld die ideaal zijn om als tapa te serveren. Vandaag zet ik ze voor je op een rijtje. Heb jij nog aanvullingen hierop?

Aubergine-aardappelkroketjes

Een super leuk hapje! Niet alleen lekker om als tapa te eten, maar ook leuk als vegetarisch bijgerecht. Klik op de foto voor het recept. Hij hoort zeker in het rijtje van de lekkerste Tapas volgens LaSanne.

Aubergine-aardappelkroketjes

Gevulde gegrilde paprika

Ook zo’n vegetarische topper: gevulde gegrilde paprika. De paprika kun je natuurlijk kant en klaar gegrild uit pot kopen, maar zelf maken is ook totaal niet de moeite. Paprika halveren, zaadlijsten verwijderen en dan de oven in. Klik op de foto voor het recept.

Gevulde gegrilde paprika

Tonijngehaktballetjes

Als je tapas op een traditionele manier klaar maakt, komen ook al snel de gehaktballetjes in tomatensaus voorbij. Een heerlijk hapje natuurlijk, maar het is ook wel leuk om het een keer een beetje anders te doen. Dit recept voor tonijngehaktballetjes is daarom erg fijn. Goed excuus om weer eens vis te eten.

Tonijngehaktballetjes

Natuurlijk serveer ik bij de lekkerste Tapas volgens LaSanne ook graag een traditionele tortilla bij met aardappel, ui en eventueel spinazie. En een lekkere gemengde salade met rucola mag ook niet ontbreken, net als de nodige charcuterie: verschillende soorten vleeswaren, kaasjes (bijvoorbeeld manchego) en wat gebrande amandelen. Dadels omwikkeld met spek of brood om in mooie olijfolie te dippen, vullen het geheel ook leuk aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.