LaSanne najaars-update

Het is tijd voor de LaSanne najaars-update! Ik kan enorm van de herfst genieten. Lekker thuis op de bank, dekentje, Thomas de kat op schoot, een kop thee, Netflix… het is een cliché misschien, maar daarom niet minder aangenaam. Eerst maar deze LaSanne-update om jullie weer even bij te praten. Dat werd tijd ;)

Wat is het fijn om mijn ritme en mijn leven hier in Groningen nu lekker op de rit te hebben. Elke keer weer kan ik ervan genieten om op de fiets te zitten, door het Noorderplantsoen, langs het prachtige Lage der Aa en alle andere fijne plekken hier in de stad. En van mijn huis heb ik echt een fijne plek weten te maken. De keuken is niet zo groot, maar ik kan me er prima uitleven tijdens mijn befaamde kook-sessies. Hoewel ik soms ook echt geen zin heb om (uitgebreid) voor mezelf te koken. Gelukkig zit de vriezer vol met allerlei lekkere happen (vooral veel soep).

Eten bij Vive la Vie Brownie bij No25 Lovely Groningen Taart & koffie bij Coffee United

En ik heb een nieuwe hobby ontwikkeld: uit eten gaan. Het was al een tijdje aan de hand: elke week of in ieder geval om de week, uit eten gaan. Ik plan dat niet bewust zo vaak in, maar het ‘ontstaat’ vaak zo. Heeft misschien iets te maken met mijn ‘single-life’ waarin er wel eens een leuke man is die mij mee uit eten neemt? ;) Ik vind het in ieder geval helemaal niet vervelend! Leuke restaurants waar ik onlangs geweest ben zijn: Vive la Vie (oh so jummy!), natuurlijk De Pijp wine & dine, De Gans, De Markies (bij mij in de straat), Pernikkel en Eetwaar.

Ondertussen ben ik ook erg lekker bezig met LaSanne. Ik heb nu veel meer de focus gevonden op mijn bedrijfsactiviteiten (waar ik eerder ‘gewoon maar wat’ deed). Ik ben gericht bezig met catering en het organiseren van kookworkshops. De meeste workshops geef ik in het gezellige souterrain van Het Eiland. Een toffe locatie in de stad, waar naast een fijne keuken (met open haard!) bijvoorbeeld ook een kinderdagopvang, een yoga-zaal en muzieklokaal zit. Allerlei dingen onder één dak dus. Een fijne plek om te kunnen werken.

En hebben jullie al gezien (op Facebook) dat ik een filmpje heb gemaakt? Dat was spannend om te doen, maar erg tof om jullie leuke reacties te lezen. Daar komt zeker een vervolg op (ik hoop op korte termijn).  Hou ook mijn Facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

Foodfestival Rrrollend Groningen Lekkere sapjes in het zonnetje bij Anat Thomas de liefste Lovely Groningen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.