img_2466 IMG_4161 IMG_2871

De maand oktober staat in het teken van kookworkshops. Tof! Ik heb superleuke workshops ingepland en jij kunt daar aan meedoen. Wie, wat & waar? Dat lees je hier:

Vrijdag 21 oktober – Koken met seizoensproducten 

In deze workshop staan producten van het seizoen – de herfst – centraal. Wat kun je verwachten? Fijne recepten met bijvoorbeeld pompoen, pastinaak, paddenstoelen en bietjes. Denk ook aan warme en kruidige gerechten die passen bij de tijd van het jaar. Het zijn klassieke recepten met een LaSanne-twist, maar vergeet niet je eigen creativiteit te gebruiken ;)

Bijgewerkt op 25-10-016: Wat was het een geslaagde en gezellige workshop! We hebben alleen niet heel veel foto’s gemaakt; we waren natuurlijk druk aan het koken ;) Er zijn heerlijke seizoensgerechten gemaakt, jumm! Op naar de volgende workshop waarin we tapas gaan maken. Nu al zin in!

Maandag 31 oktober – Tapas

En omdat we nooit genoeg kunnen krijgen van het maken van tapas: deze workshop staat in het teken van die leuke kleine hapjes. Deze workshop is niet perse vegetarisch. Ik heb dus ook recepten met vis, gevogelte en vlees. Voor ieder wat wils en je kunt van alles iets proeven.

De locatie & het tijdstip

De workshops starten om 18.00 uur (inloop vanaf 17.45u) en duren tot ongeveer 21.00 uur. We maken gebruik van de keuken van ‘Het Eiland van Groningen’. Deze prachtige locatie aan het Zuiderpark heeft in het souterrain een sfeervolle keuken die zeer geschikt is voor de LaSanne workshops. De ruimte biedt plaats aan 5 tot 10 deelnemers. Meld je dus tijdig aan. Meer informatie over de locatie en het adres vind je hier.

Aanmelden & kosten

Deelnemen aan de workshop kost €35,- per persoon. Hiervoor krijg je een welkomstdrankje, de recepten en eten we gezellig samen op wat we gemaakt hebben. Wil je deelnemen aan één van deze workshops? Meld je dan aan via info@lasanne.net. Geef hierbij aan met hoeveel personen je deel wilt nemen en of je eventuele dieetwensen hebt. Dan kan ik daar rekening mee houden.

Ik zie je graag bij één van de workshops!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.