LaSanne Catering: een kijkje in de keuken

LaSanne Catering - een kijkje in de keuken LaSanne Catering - een kijkje in de keuken LaSanne Catering - een kijkje in de keuken

LaSanne Catering: een kijkje in de keuken. Vandaag geen recept maar een kijkje in de keuken. Want waar hou ik me in mijn werk nou eigenlijk mee bezig? Naast het organiseren van kookworkshops, doe ik ook verschillende cateringklussen. Als ik echter aan catering denk, denk ik al snel aan een lopend buffet waar zeker 100 mensen van kunnen opscheppen. De gerechten zijn niet erg bijzonder, vaak eenvoudig bereid en je schept op omdat je toch wat moet eten. Ik pak dat dus zelf liever anders aan.

Ik kies er liever voor om te koken voor kleinere groepen, of kleinere maaltijden zoals gebak en hapjes bij een borrel. Ik maak de gerechten met aandacht klaar, kies voor een leuke twist in een klassiek recept en maak graag verschillende hapjes voor erbij. Ik vind het leuk om jouw favoriete gerechten te serveren, maar ook om je kennis te laten maken met nieuwe smaken.

Het leuke aan deze manier van cateren, is dat het op zoveel manieren kan. Zo heb ik al verschillende keren bij mensen thuis gekookt. In het voorjaar mocht ik bijvoorbeeld een driegangen-diner verzorgen voor een familie die de laatste verjaardag vierden van één van de familieleden. Hij werd 47 en was te ziek om de hele avond in een restaurant te kunnen zitten. Door thuis in een vertrouwde omgeving een diner te organiseren, kon de familie een fijne en intieme avond beleven. Erg bijzonder om dat te kunnen doen.

LaSanne catering LaSanne catering LaSanne catering LaSanne catering

En over verjaardagen gesproken: je denkt er misschien niet zo snel aan, maar hoe relaxed is het als je zelf niet hoeft te stressen om je gasten lekkere hapjes en een goede maaltijd voor te kunnen zetten. Je kunt echt van je feestje genieten.

Vorige maand had ik ook een toffe klus: koken voor een groep die via VillaVibes een zeilweekend op de wadden had geboekt. Een weekend lang én op een zeilschip dus. Gelukkig was dat schip 38 meter en was er een normale keuken aanwezig. In eerste instantie lijkt koken voor een groep van 34 mensen wel overzichtelijk, maar er waren in het weekend wel 6 eetmomenten. Het was dus best een klus, maar echt superleuk om te doen. Het eten scoorde een 8!

Ik doe dus veel verschillende cateringklussen en dat maakt mijn werk ook zo leuk. Het meedenken en creatief zijn, met mijn gerechten mensen weten te verrassen… ja, dat hoort er altijd bij.

Stuur me zeker een berichtje als je met een culinair dilemma zit of wanneer je ook zo’n leuk LaSanne-buffet uit wilt proberen. Samen bedenken we de lekkerste recepten :)

En check hier wat ik zoal aanbied.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.