Foodhallen van het Noorden

Nog maar een weekje en dan start  alweer het supertoffe foodfestival ‘De Foodhallen van het Noorden’ in Groningen. En deze keer is het extra leuk want ik ga op zaterdag en zondag proeverijen en workshops geven! Yes!

Zaterdag tussen 13 en 15u is mijn interactieve salade-bar geopend en kun je je eigen healthy salade samenstellen. Ik geef je hierbij leuke tips en ideeën voor lekkere combinaties.

Op zaterdag én op zondag tussen 16 en 18u ben ik te vinden bij de verschillende lokale bierbrouwers die hun speciaalbier aanbieden; en ik verzorg daar lekkere hapjes bij. Wat is de beste bier-spijs-combi? Probeer het (gratis) uit!

Op zondag tussen 13 en 16u ga ik samen met Sanne van ‘Muziek met jonge kinderen’ workshops geven voor kinderen in onze eigen Kids Kitchen. We maken lekkere en healthy hapjes die leuk zijn voor een kinderfeestje. Voor deze workshops moet je je nog wel even van tevoren aanmelden. Dit kan door een mailtje te sturen naar passie@foodhallenvanhetnoorden.nl. Wees er snel bij, want vol = vol.

Check voor meer info de Facebookpagina van Foodhallen van het Noorden en hun website.

Wil je vaker zo’n leuke workshop of proeverij van LaSanne bijwonen? Dat kan! Klik hier voor meer informatie.

Komen jullie ook?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.